lördag 7 november 2009

För andra gången på ett år...!

För andra gången på ett år:(Klicka på länken)

http://www.dt.se/nyheter/hedemora/article511352.ece


IGEN!! ONCE AGAIN! NOCH EIN MAL! OTRA VEZ!

För andra gången på ett år riktar Länsstyrelsen ALLVARLIG kritik mot "Det aktuella hvb-hemmet"! En elev har förts in i ett "avgränsat rum" (läs isolering). "Stulen Barndom Stockholm" polisanmälde SIS för att de vid upprepade tillfällen har tvångsisolerat barn. Jag tror jag ska ringa Lars Waerner och tipsa honom... Vad är det för "avgränsat rum" den här gången då? Har ni återinfört "buren"?










Barn läggs på mage eller rygg tills de lugnat ner sig (efter ett utbrott som 9 av 10 ggr provoceras fram av personalen) Det är FÖRBJUDET!!!!

"I beslutet låter det som om vi skulle använda polisens metod att lägga ned barn och sätta oss på dem. Det förekommer givetvis inte på Dormsjö." Tillåt mig småle!!!

"Enligt Francoise Bordenave beror kritiken mot skolan på att man, kanske till skillnad från andra behandlingshem, vill vara öppna och synliggöra allt som händer på skolan"
Tillåt mig asgarva!!

De har bett Socialstyrelsen och Länsstyrelsen om råd hur de ska göra. Jag har ett råd: Anställ kompetent personal!!!

"Om personalen inte kan avvärja hotfulla situationer utan att hålla fast de stökiga eleverna anser Tarja Sundström att eleverna ska skrivas ut från skolan eftersom man då inte kan anses ha kompetens att ta hand om dem." HEJA TARJA! Äntligen en intelligent kommentar! För det är precis vad det handlar om - "Det aktuella hvb-hemmet" har inte kompetent personal!

- Vi har skrivit ut barn av det skälet, risken är att de hamnar på gatan eller blir föremål för tvångsvård. Kommunerna har svårt att placera dem, invänder Francoise Bordenave. Behjärtansvärt Francoise!
Den stora frågan är: HUR KAN DETTA FÅ PÅGÅ ÅR EFTER ÅR EFTER ÅR EFTER ÅR!!!!
STÄNG STÄLLET SNÄLLA LÄNSSTYRELSE!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar